EnglishNederlands

Slijterij en Wijnhandel Drinkland
Den Haag, Hofkwartier

 • winkelen den haag slijterij en wijnhandel drinkland
 • winkelen den haag slijterij en wijnhandel drinkland
  Assortiment
  Met 1700 wereldmerken op ruim 200 vierkante meter winkeloppervlak biedt Slijterij en Wijnhandel Drinkland u één van de grootste drankcollecties van Nederland. Hier vindt u de mooiste whisky’s, beste rum, wodka, bieren en cognac's. Drinkland staat tevens bekend om zijn ruime keuze aan wijnen van zeldzame kwaliteit. Door de eigen import van over de hele wereld is deze slijterij in staat een vaste lage prijs te hanteren.

  Kenmerken
  Met het ruime assortiment is de smaak van elke liefhebber vertegenwoordigt. Vooral de verschraling van het aanbod bij de grotere keten-slijterijen heeft ertoe geleid dat de kenner vanuit het hele land Drinkland vanwege zijn unieke collectie inmiddels weet te vinden.

  Sfeer
  In de klassieke inrichting van het grote, statige pand in Den Haag komt deze prachtige collectie goed tot zijn recht. En door de ruimte die de oude gemeente-apotheek biedt kan de bezoeker eenvoudig het overzicht bewaren om tot een perfecte keuze te komen. De gezellige drukte van de Prinsestraat in het hart van het oude centrum zorgt voor de heerlijk authentieke sfeer van dorpse gemoedelijkheid.

  Achtergrond
  Met zijn vele jaren van ervaring heeft de eigenaar in dit segment van kwalitatief hoogwaardige dranken een ruime vakkennis en grote expertise opgebouwd. Het enthousiasme waarmee hij de klant met specifieke wensen van vakkundig advies voorziet, heeft zijn uitwerking op de bezoekers en sfeer in de zaak niet gemist. Klanttevredenheid, over zowel het assortiment, het advies als de prijs, is voor de eigenaar de grootste drijfveer.

  Merken
  Het assortiment bestaat uit 1700 wereldmerken, waaronder Hollands gedistileerd, buitenlands gedistileerd, whisky's (>160 single malts), rum (>50) en wodka (>20), Armagnac, Calvados, likeuren, binnen-en buitenlandse bieren, een uitgebreid pakket Spaanse wijnen, een selectie Franse Grand Crus de Bordeaux, frisdranken en water.