EnglishNederlands

Slippely Store
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht slippely store utrecht
 • winkelen utrecht slippely store utrecht
 • winkelen utrecht slippely store utrecht
 • winkelen utrecht slippely store utrecht
 • winkelen utrecht slippely store utrecht
  Assortiment
  Slippely biedt al sinds 1970 het grootste aanbod in basic shirts voor dames. Kwaliteit, kleur, pasvorm, biologisch geproduceerd en duurzaamheid staan hierbij voorop. Deze winkel is als het ware een pilot-store, maar het is meteen goed aangepakt. Het assortiment is namelijk zeer ruim opgesteld en bestaat allereerst uit meer dan 30 kleuren. Daarnaast zijn de shirts hier ook in bijna elke gewenste lengte te krijgen. Elke vrouw weet hoe belangrijk het is om net dat juiste shirtje in de kast te hebben hangen: korte mouwen, lange mouwen, driekwart, ronde hals, col of v-hals. Het zijn de perfecte basisitems die gecombineerd kunnen worden met bijna elke outfit, voor zowel nette als zakelijke aangelegenheden. Voor de vrouw die ook wat meer wil biedt de winkel naast de vaste kledingstukken ook een wisselende collectie die is ontworpen naar de laatste trends.

  Kenmerken
  Dit merk is er voor iedereen die houdt van comfortabele en kwalitatief goede basics die gemaakt zijn van biologisch katoen. Een aantal jaren geleden is het merk een samenwerking aangegaan met de organisatie Made-by. Dit is het overkoepelende label voor duurzaam geproduceerde mode. De collecties kenmerken zich door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het merk werkt veelal samen met fabrikanten die een sociale gedragscode hanteren. Je bent dus ook nog eens supergoed bezig als je een shirtje draagt van Slippely.

  Sfeer
  De boetiek oogt fleurig en knus. Als klant krijg je echt de aandacht. De medewerkers hanteren een hoge mate van service en geven altijd een passend (kleur)advies. Onder het genot van een kopje koffie wordt er samen gekeken naar al jouw wensen. De winkel past met haar aanbod helemaal tussen het overige aanbod van de winkelstraat. De Lijnmarkt is een gezellig straatje midden in het centrum. Je vindt hier veelal zelfstandige boetiekjes met een gevarieerd aanbod.

  Merken
  Slippely