EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam smaak 16
 • winkelen amsterdam smaak 16
  Assortiment
  In deze winkel vind je alles wat een modebewuste vrouw nodig heeft. Ze hebben een prachtig assortiment dameskleding en accessoires, zoals handtassen, schoenen, sieraden, hoedjes en zonnebrillen van voornamelijk Deense merken. De handtassen zijn van het eigen label Blueberrymile.

  Kenmerken
  Bij Smaak voelen vrouwen zich als een kind in een snoepwinkel. Ze hebben een uitgebreide en gevarieerde keuze aan dameskleding en accessoires. Je kunt hier altijd kunt slagen voor een outfit, zowel voor een zakenbespreking als voor een hip feest. Met een tas van het eigen label maakt je creatie vervolgens helemaal compleet.

  Sfeer
  In deze zaak is het net alsof je in een grote kledingkast loopt. Je kijkt je ogen uit. Bovendien zorgt de openhaard voor een warme en gezellige sfeer.

  Bijzonderheden
  De handtassen in deze winkel zijn van het eigen label Blueberrymile, dat garant staat voor prachtig leer in diverse kleuren, hoogstaande kwaliteit en een betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een tas voor het werk of eentje voor het uitgaan, bij Smaak vind je zeker de perfecte tas.  Merken
  : Stella Nova, Imitz, DNA, Groth, O Belgium, Edith & Ella, YXN, Thelin, Rabeanco en het eigen label BlueberryMile.