EnglishNederlands
 • winkelen utrecht sool
 • winkelen utrecht sool
  Assortiment
  Stil je modehonger bij Sool, het exclusieve verkooppunt voor merken zoals Sonia Rykiel, Acne Jeans, Blue Blood en London Sole. Eindelijk een adres waar je de samenstelling van je outfit van top tot teen kunt perfectioneren. Want deze winkel biedt verrassende kledingcreaties, een prachtige schoenencollectie én naadloos bijpassende accessoires onder één dak. Het is dan ook geen wonder dat de meest exclusieve merknamen alleen hier gevonden willen worden.

  Kenmerken
  De samenstelling van de clientèle varieert, maar een constante blijft de bereidheid om grenzen te verleggen. Met de scherp gekozen collecties van Sool blijkt dat een genot.

  Sfeer
  Het interieur is een belevenis op zich. Aandacht voor detail strekt zich duidelijk niet alleen tot de kledingcollectie: strakke lijnen en scherpe hoeken worden perfect uitgebalanceerd met warme tinten een de frisheid van de kledingcreaties.

  Achtergrond
  Sool werd in februari 2006 opgericht, en vestigde zijn naam sindsdien razendsnel in de modewereld.

  Bijzonderheden
  De flash-site van Sool is de moeite van het bezoeken waard.

  Merken
  Kleding van onder meer Acne Jeans, See by Chloe, Blue Blood, Sass & Bide, Samsoe & Samsoe, Sibin linneberg, Brian Dales, Ladysoul, Nonnasol & Chantal Thomass en Paul & Joe sister. Op het gebied van schoenen vind je Fratelli Rossetti, Hugo boss, Repetto, London Sole, Guess, Diesel, Puma, Belstaff, Paco Gill, Sonia Rykiel & Lolo. Op het vlak van accessoires: Mazzini, Shanghai Pearl, Arena CPH, Jocasi, Bijzonder & Minisock.