EnglishNederlands

Steiner Maastricht
Maastricht, Maastricht Centrum

 • winkelen maastricht steiner maastricht
 • winkelen maastricht steiner maastricht
  Assortiment
  Deze winkel is op juweliersgebied gespecialiseerd in het inkopen, verkopen, taxeren en restaureren van juwelen. Je kunt er terecht voor antieke -en occasion sieraden, antiek tafelzilver, zilveren voorwerpen en de grootste sortering in zak - en polshorloges, uitsluitend van de meest prestigieuze merken.

  Kenmerken
  In de afgelopen twintig jaar is Steiner Maastricht uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor gepassioneerde liefhebbers en verzamelaars van horloges en sieraden. De winkel beschikt over horlogemakers, goud - en zilversmeden en graveurs die dankzij jarenlange ervaring enorm kundig op hun vakgebied zijn. In het eigen atelier, waar prachtige sieraden ontworpen en vervaardigd worden, kun je voor je speciale wens op dit gebied uitstekend terecht.

  Sfeer
  De zaak is gevestigd in een prachtig historisch pand uit 1641. Het is het enige pand in Nederland met een volledig houten voorgevel. Het interieur kenmerkt zich door een intieme ongedwongen sfeer waarin de ware liefhebber zijn hart kan ophalen.

  Bijzonderheden
  De afgelopen jaren is met passie en plezier gewerkt aan de ontwikkeling van het eigentijdse design van de Steiner Limited, het eigen horlogemerk van Steiner. De gehele collectie is te bekijken op www.steinerlimited.nl Daarnaast beheren zij nog een eigen veilingsite: SteinerVeiling, de veiligste online veilingsite van Nederland gespecialiseerd in horloges en sieraden waar u met 100% zekerheid uw online aankopen kunt doen: www.steinerveiling.nl 

  Merken
  Rolex, Patek Philippe, Panerai, Vacheron Constantin, Jaeger le Coultre, IWC, Breguet, Cartier, Steiner Limited, Omega, Zenith, Chronoswiss, Blancpain, Audemars Piquet, Breitling, Chopard, Franck Muller, Girard Perregaux, Chopard, Lange & Söhne enz.