EnglishNederlands

[Stijl] Sister
Bergen, Dorp

 • winkelen bergen stijl sister
 • winkelen bergen stijl sister
 • winkelen bergen stijl sister
 • winkelen bergen stijl sister
 • winkelen bergen stijl sister
  Assortiment
  Stijl Sister heeft een prachtige sportieve, nonchalante collectie met mooie merken als 10 Days, Belluna, Kyra&Ko, Nomans’land, Woolrich, Knit-ted, Smaak, Penny Black, Oilily, Nick Jeans en Moscow. Je vindt er mooie basisstukken in combinatie met een aantal eye-catchers en vooral zomers ook geschikte kleding voor het strand. De collectie is aangevuld met mooie accessoires, vooral op het gebied van shawls. 

  Kenmerken
  De winkel heeft nog 2 zusjes, namelijk Stijl en Stijl Trend (op de Dorpsstraat en de Ruïnelaan). Elke winkel biedt verschillende merken. Een supergevarieerd aanbod dus en daardoor ook voor veel vrouwen geschikt. De collecties in de winkels zijn allen mooi op elkaar afgestemd en stijlvol. Bij Stijl Sister is het aanbod van knit-wear, basics en jassen met name erg groot. Ook heeft 10 Days hier een shop-in-shop. Sportieve dames zullen hier zeker kunnen slagen!

  Sfeer
  Stijl Sister ligt in hartje Bergen en is niet te missen. De winkel is ruim opgezet, gezellig, kleurrijk en met een mooi interieur. Tel de goede service daarbij op en het plaatje van deze Stijl-winkel is helemaal compleet. 

  Merken
  10 Days, Belluna, Kyra&Ko, Nomans’land, Woolrich, Knit-ted, Smaak tassen, Penny Black, Oilily, Nick Jeans, Moscow.