EnglishNederlands

SUKHA Amsterdam
Amsterdam, Haarlemmerstraat

 • winkelen amsterdam sukha amsterdam
 • winkelen amsterdam sukha amsterdam
  Assortiment
  Sukha aan de hoofdstedelijke Haarlemmerstraat is een fijn, modern warenhuis met unieke kleding, meubelen, sieraden en zelfs workshops en reizen! Sukha betekent levensvreugde en dat is wat de eigenaresse je probeert te geven met haar mooie producten van eerlijke materialen. Met liefde en aandacht gemaakt, ingekocht én gepresenteerd.

  Kenmerken
  Het draait bij Sukha om mode, wonen, kunst, beautyproducten, workshops en boeken die je leven vreugde geven. Van Nederlandse bodem, ecologisch of uit exotische oorden: alles is zorgvuldig gekozen en geeft je volop creatieve inspiratie. Het publiek is zeer afwisselend maar de klanten hebben een ding gemeen: ze houden van bijzondere spullen!

  Sfeer
  Sukha is gevestigd in een mooi, ruim pand. Alle items zijn zeer smaakvol gepresenteerd met oog voor detail. De sfeer is open, toegankelijk, rustig en puur, met lekker veel licht.

  Bijzonderheden
  Sukha is ook op zondagmiddag geopend. De Haarlemmerstraat is niet voor niets verkozen tot de populairste winkelstraat van 2011! Hier vind je de leukste adresjes van originele ondernemers, die elkaar en hun vaste klanten kennen. Op de hoogte blijven van Sukha? Volg hen dan op Facebook en Twitter!  Merken
  Sukha heeft een eigen label met mooie, pure producten uit India, Nepal, Peru en Indonesië. Het zijn stuk voor stuk fair trade en/of handgemaakte producten, die met aandacht en liefde zijn gemaakt. Daarnaast vind je hier de mooie merken Humanoid, Camilla Norrback, Dagmar, Studio Jux, Studio Ruig, Antik Batik (mode) Zilalila, Ali lamu, Infinit en Heins Home (wonen).