EnglishNederlands

't Brillenhuys
Heusden, Heusden Vesting

 • winkelen heusden t brillenhuys
 • winkelen heusden t brillenhuys
  Assortiment
  Deze winkel zorgt dat je ogen niks tekort komen. Je kunt er terecht voor brillen, contactlenzen, optometrie, ooglaserbehandelingen, zonnebrillen en sieraden.

  Kenmerken
  't Brillenhuys is de ideale winkel voor bril- en lenzendragers die belang hechten aan een persoonlijke benadering. Ze analyseren eerst welke wensen en behoeften je hebt, waarna ze na een uitgebreid oogonderzoek een persoonlijk advies geven. 

  Sfeer
  Geheel in de stijl van Heusden heeft de winkel een Oudhollandse uitstraling, die gecombineerd wordt met moderne accenten. De winkel is dan ook voorzien van de meest geavanceerde apparatuur.

  Bijzonderheden
  Eigenaar Kees Euwijk is als enige in de regio naast opticien ook optometrist, een professie die een schakel vormt tussen een huisarts en een oogarts. In de winkel is een optometriepraktijk gesitueerd en de handelingen vallen binnen de eerste lijn oogzorg.

  Merken
  Prada, Bvlgari, Dolce & Gabana, Polo Ralph Lauren, Hugo Bosch, Gucci, Gold & Wood, Carrera, Voque, Miu Miu, Mexx, Esprit, Rayban, Persol, Versace, Marc Jacobs.