EnglishNederlands

't Stomerijtje
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam t stomerijtje
 • winkelen amsterdam t stomerijtje
  Assortiment
  Een bijzondere combinatie van stomerij en kaartenwinkel vind je niet gauw elders, maar hier kan het echt: je kleding laten stomen én daarnaast lekker snuffelen tussen prachtige wens- en ansichtkaarten. Het assortiment van de winkel bestaat daarnaast uit notebooks, pakpier, luxe cadeaudozen, cadeaulint, servetten en kleine geschenken. En als je dan een leuk kaartje hebt gevonden kun je deze zelfs meteen op de post doen, want de winkel doet tevens dienst als postkantoor. Hartstikke handig. De stomerij heeft overigens meer dan 10 jaar ervaring en een zeer tevreden klantenkring. Je kunt je kleding hier dan ook met een gerust hart achterlaten.  Kenmerken
  Men komt hier voor de bijzondere kaarten en het ruime assortiment. Het komt geregeld voor dat men op zoek is naar één kaartje, maar met een handvol de deur uitloopt. En dat is niet gek, want de winkel wordt geprezen om haar originaliteit en diversiteit. Hier vind je werkelijk prachtige kaarten in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wils: mooi, lief, grappig, romantisch, filosofisch, groot, klein, vrolijk, apart, kunstzinnig en nog heel veel meer. Denk daarbij aan designs van Milk, Incognito, Jij is Lief, Loesje, mooie pop-up cards en bijvoorbeeld de bijzondere five dollar shake-kaart met Svarovski steentjes.

  Sfeer
  De winkel doet gezellig en knus aan. Onder het genot van een rustig muziekje op de achtergrond, kun je op je gemak een kaart uitzoeken. En ook als je hier klaar bent, kun je goed verder shoppen in de rest van de straat. De winkel is namelijk gelegen aan de populaire Haarlemmerdijk, welke befaamd is om de vele originele winkeltjes.

  Merken
  Erte, Incognito, Sowa, Fotofolio, Milk, Loesje, Marimekko, Pomegranate, Stewo, Bolsius, Gisela Graham