EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam tagore
 • winkelen amsterdam tagore
  Assortiment
  Dit traditionele en tegelijkertijd moderne Indiase restaurant bestaat al ruim 20 jaar en heeft een echte Noord-Indiase keuken met verschillende soorten menu's. Met name door dit laatste is Tagore aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Er zijn 45 zitplaatsen.

  Kenmerken
  Kenmerkende gerechten zijn bijvoorbeeld Tandoori Kip en Murg Saagwala (kip met spinazie). De in Indiase klederdracht gehulde vrouw des huizes en de heer des huizes zijn vrijwel elke dag aanwezig en geven de gasten het gevoel even in Indiase sferen te zijn.

  Sfeer
  Tagore is een gezellig, gastvrij en huiselijk familiebedrijf. De uitstraling is zowel romantisch als modern/fris. Tagore is helemaal op zijn plaats in de sfeervolle Utrechtsestraat. De klanten eten er in alle rust, maar het vertier van het Rembrandtsplein en het Leidseplein zijn op loopafstand.

  Achtergrond
  De eigenaar, de heer Nayyar, begon zo’n 20 jaar geleden met een eenvoudig Surinaams/Indiaas eethuisje, maar dit werd meer en meer een Indiaas restaurant. In 1997 zorgde een ingrijpende renovatie ervoor dat het eethuisje veranderde in het huidige stijlvolle restaurant.