EnglishNederlands

Tailors & Co
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht tailors co
 • winkelen utrecht tailors co
  Assortiment
  Het assortiment van deze winkel bestaat uit maatpakken voor zowel dames als heren. Ook kun je er terecht voor op maat gemaakte blouses, hemden en schoenen en voor accessoires als riemen, shawls, dassen en manchetknopen.

  Kenmerken
  In deze winkel kun je je kleding in de gewenste stoffen met de juiste pasvorm laten maken. De mensen van Tailors & Co zien zichzelf dan ook niet als verkopers maar als adviseurs, omdat ze geen kant en klaar product verkopen. Tijdens de 30 tot 60 minuten dat de medewerkers zich met je bezighouden, verdiepen zij zich daadwerkelijk in je eisen en wensen. Ze bouwen een band met je op. Dit zorgt samen met de hoge kwaliteit van de kleding dat je hier zeker nog eens terugkomt.

  Sfeer
  Het interieur is strak en toch warm. Je kunt er onder het genot van een espresso je ideale kledingcombinaties samenstellen. Het pand heeft grote ramen aan de achterkant en kijkt uit op een, vooral 's zomers, levendige gracht. Ook is er een ruimte gecreëerd waar je even rustig kunt zitten.

  Bijzonderheden
  Tailors & Co werkt met coupeurs op locatie, zodat de laatste aanpassingen gedaan kunnen worden terwijl je wacht.

  Merken
  Ze verkopen stoffen van alle grote Europese stoffenhuizen, waaronder Loro Piana, John Cooper, Holland & Sherry en Ermenegildo Zegna.