EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam teuntje
 • winkelen amsterdam teuntje
  Assortiment
  Van de eerste kleine schattige of juist stoere babyrompertjes tot kleding t/m de lagere school: alle leuke kinderkleding en nog veel meer vind je bij Teuntje! Ook voor kinderwagens in alle soorten en maten, mooi en duurzaam speelgoed of kinderboeken is Teuntje een aanrader: bij deze specialist vind je alles onder een dak en kun je terecht voor goed en deskundig advies.

  Kenmerken
  Er zullen maar weinig winkels in Nederland zijn met hetzelfde grote en gespecialiseerde aanbod. Maar vooral de kennis van zaken en het eigen gezicht onderscheidt Teuntje van de rest. Veel klanten blijven komen, vanaf de eerste maanden zwangerschap totdat die baby alweer een tiener is geworden. Vandaar dat men nu ook tienerkleding verkoopt. Ook voor originele en betaalbare cadeautjes is dit natuurlijk een prima adresje, en uiteraard kun je desgewenst deskundig advies krijgen.

  Sfeer
  De sfeer bij Teuntje is heel gezellig en gemoedelijk. Je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, en ouders naar hartenlust winkelen. Een ideale combinatie…

  Bijzonderheden
  De Haarlemmerdijk is niet voor niets op de tweede plaats geëindigd bij de verkiezing van de leukste winkelstraat van Nederland van NL Streets! Hier vind je dan ook een uniek aanbod van leuke speciaalzaken, dus kom hier zeker een keer winkelen.  Merken
  Dr Browns; Medela; Shampoodle; Maxomorra; Bergstein; Petit Bateau; Name-it; Molo; Mim-pi; Bugaboo; Phil and Ted's; Sophie de giraffe; Monta; Barts; Bobux; Bonnie Doon; Bardossa en nog veel meer!