EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam think
 • winkelen rotterdam think
  Assortiment
  Voor de liefhebber van comfortabele schoenen met een bijzonder karakter. Met merken als Think!, Loints, Wolky, Arche, Durea en Trippen bestaat de collectie uit vrolijke, eigenzinnige schoenen die zich onderscheiden door detail, zeer hoogwaardig materiaalgebruik en een heerlijke pasvorm.

  Kenmerken
  Dat prettig lopende schoenen ook zeer aantrekkelijk kunnen zijn, bewijst Think! Door de bijzondere vormen, materialen en kleuren is elk exemplaar uniek. En omdat een deel van de collectie bestaat uit anti-allergene materialen en schoenen voor een losse steun kan zowel jong als oud hier prima uit de voeten.

  Sfeer
  Door de spannende inrichting met rood-wit marmeren vloer en kerkelijke ornamenten komt het eigenwijze karakter van de collectie perfect tot haar recht. De winkel, met in de omgeving vele gezellige winkeltjes en kroegen, is centraal gelegen, in de leukste straat van Rotterdam.

  Achtergrond
  Met dit unieke concept hebben eigenaresses Muzeke en Anke de leemte opgevuld die bestaat tussen ‘degelijke’, functionele schoenen en een aantrekkelijke vormgeving. Ze nemen ruimschoots de tijd om klanten van goed, vakkundig advies te voorzien.

  Merken
  Think!, Loints, Wolky, Arche, Durea, Trippen.