EnglishNederlands

Timeless Interieur & Decoratie
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven timeless
 • winkelen eindhoven timeless
 • winkelen eindhoven timeless
 • winkelen eindhoven timeless
 • winkelen eindhoven timeless
  Assortiment
  Een weelde aan exotische stijlen, modern en historisch, vloeit samen in dit mooie winkeltje. Breng een bezoek aan Timeless voor een scala aan decoratieve artikelen en sieraden, afkomstig van over de hele wereld. Voor authentieke meubeltjes, Oosterse lampen, Gispen lampen, oude kroonluchters, vintage lampen en accessoires, Tunesisch aardewerk, grote marokkaanse dienbladen en veel ander exotisch moois ben je bij Timeless aan het juiste adres.

  Kenmerken
  Op eclectische wijze past eigenares Birgit Coehorst haar scherp gevoel voor smaak toe. Dat resulteert in een betoverende collectie artikelen, ieder met een echt karakter. Ideaal voor eigenzinnige gift, die net iets meer betekent dan een massaproduct van een grote naam. Naast de bovenstaande exotica vind je ook sieraden, blikken speelgoed, reclameborden, vintage en devotonalia.

  Sfeer
  Timeless en de andere prachtige speciaalzaakjes op de Bergstraat trekken vanzelf een clientèle die echte interesse toont voor kwaliteit en originaliteit. Dat is een fijn publiek om je mee te omringen. Timeless maakt in hen een zichtbaar enthousiasme los. De moeite van het bezoekje meer dan waard.

  Achtergrond
  Eigenares Birgit Coehorst begon met het ontwerpen van mozaiek en lampen, die ze weer verkocht aan verschillende winkels. Om zelf in contact te kunnen komen met haar clientèle opende ze later haar eigen winkel, waarin ze begon met de verkoop van artikelen die een vriend speciaal importeerde uit Marokko en Egypte. Vanuit daar heeft Coehorst haar winkel en haar passie verder ontwikkeld en uitgebreid. Nog iedere dag geniet ze er van om mooie spullen om haar heen te hebben en dat te delen met haar klanten.

  Bijzonderheden
  Breng voor een aantal treffende impressies een bezoek aan de website.

  Merken
  Zenza, Hadaya, Giso, Orientels, Zuiver.