EnglishNederlands

Toddler's Kinderwinkel
Heemstede, Raadhuisstraat & Binnenweg

 • winkelen heemstede toddlers kinderwinkel
 • winkelen heemstede toddlers kinderwinkel
 • winkelen heemstede toddlers kinderwinkel
 • winkelen heemstede toddlers kinderwinkel
 • winkelen heemstede toddlers kinderwinkel
  Assortiment
  In deze kinderwinkel vind je supertrendy kleding, schoenen en cadeau artikelen voor baby's en oudere kids. Kindermode voor jongens, meisjes, tieners en ook mode voor mama's. Rokjes, broekjes, winterjasjes, shirtjes, sokjes, blousjes en truitjes. Het is er allemaal te vinden in vele stoere kinderkleding merken, zoals Diesel, IKKS Junior, Supertrash, American Outfitters en Imps & Elfs. Daarnaast vind je hier schattige babyartikelen, zoals knuffels, wikkeldekens, houten speelgoed en spelletjes voor de iets oudere kids. Ook is er een heuse kinderkapsalon, waar op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op afspraak wordt geknipt.

  Kenmerken
  De klant krijgt hier een topservice, een gemoedelijke, sfeervolle winkel en een echte kinderkapper. Men kan onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of frisdrankje van alles passen en uitproberen. Door een breed aanbod aan producten kunnen niet alleen baby's van top tot teen worden aangekleed, maar ook de tienerkids en moeders. De kleding valt in het midden- en hoogsegment. Er is een grote vaste klantenkring die regelmatig binnenwandelt of zich laat verrassen door het nieuwe aanbod. De verkopers zijn professioneel en enthousiast en als je hier een cadeautje koopt, wordt het superleuk voor je ingepakt.

  Sfeer
  De winkel is gevestigd in een gezellige en knusse winkelstraat met topwinkels waar de bezoekers exclusieve en culinaire producten kunnen vinden. De straat is makkelijk te bereiken en je kunt betaald parkeren voor de deur.

  Merken
  O.a. 10 DAYS, 66North, Airforce, Alice Pi, American Outfitters, Antony Morato, Balbina, Bam Bam, Beebielove, Bikinibiza, Charabia, Cimarron, Circle of Trust, Diesel, European Culture, Gaastra, IKKS, Imps & Elfs, Isla Ibiza, Le Temps Ceris, Little Company, Lofff, Protest, Quick, Reef, Scotch Shrunk, Snoozebaby, Supertrash, Tantrix, Uncle Bill.