EnglishNederlands

Twinkelbel
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven twinkelbel
 • winkelen eindhoven twinkelbel
  Assortiment
  Een van de kleurrijke speciaalzaken die het quartier latin van Eindhoven zo bruisend maken. Neem hier een kijkje voor de unieke handgeschilderde keramiek, de mooie selectie kaarsen, de eigenzinnige kaartenverzameling en andere kadoartikelen die een eigen karakter met zich meedragen.

  Kenmerken
  Kado’s met een persoonlijke tint betekenen eindeloos veel meer dan massageproduceerde goederen, dat lijkt de lijfspreuk van Twinkelbel te zijn. Het winkeltje kenmerkt zich door bedrijvigheid, warmte en laagdrempeligheid. Veel vaste klanten laten zich er keer op keer verrassen.

  Sfeer
  De kleurrijke, plezierige ambiance nodigt uit tot een vrijblijvend kijkje. Snuffel hier rond naar hartelust en laat je eens inspireren.

  Achtergrond
  Twinkelbel maakt onderdeel uit van moederbedrijf Lunetzorg, een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking bij wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd.

  Bijzonderheden
  De winkel wordt mede gedreven door verstandelijk gehandicapte personeelsleden. Met veel plezier en enthousiasme beschilderen zij keramiek op bestelling voor u.

  Merken
  Twinkelbel