EnglishNederlands

Uni 10 Edelsmid
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede uni 10 edelsmid
 • winkelen enschede uni 10 edelsmid
  Assortiment
  In deze winkel vind je een prachtig assortiment sieraden die in het eigen atelier gemaakt worden. Daarnaast worden er collecties verkocht van een aantal bijzondere sieradenmerken en andere goudsmeden verkocht.

  Kenmerken
  De sieraden van UNI10 edelsmid hebben een eigen stijl en zijn het best te omschrijven als strak en eenvoudig, met duidelijk vormen. Hiermee is het een unieke winkel in Enschede, met een uniek aanbod. Bovendien is het mogelijk om sieraden geheel naar eigen wens te laten ontwerpen en maken. Hierdoor ontstaan bijzondere en unieke ontwerpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder goud, platina, edelstaal en zilver.

  Sfeer
  De winkel heeft een strakke, eenvoudige en duidelijke inrichting. De sieraden zijn geëtaleerd in vitrines van edelstaal, waardoor de sieraden voor zichzelf kunnen spreken en de klanten niet afgeleid worden. Het atelier, dat zelfs vanaf de straat zichtbaar is, zorgt bovendien voor een ambachtelijke uitstraling.

  Bijzonderheden
  Bij UNI10 Edelsmid bestaat ook de mogelijkheid om van oude (gouden, platina, zilveren) sieraden nieuwe sieraden te laten maken. Uiteraard kan dit naar eigen wens, en gaan wij samen met u een uniek sieraad ontwerpen.

  Merken
  Naast de sieraden die gemaakt worden in het eigen UNI10 atelier, worden een aantal sieradencollecties verkocht: Niessing, SK Collection, JFM Werken, Dau, Stefan Witjes, Cardillac, Vincent van Hees, Apero, Quinn, Ernstes. Daarnaast worden ook een aantal horlogemerken verkocht: Pierre Junod, Jacques Lemans, Rosendahl.