EnglishNederlands

van Bommel Schoenmode
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda van bommel
 • winkelen breda van bommel
  Assortiment
  Voor goede kwaliteit schoenen ga je naar Van Bommel! In Breda is dat heel eenvoudig, want de mooie schoenen van dit gerenommeerde merk zijn op maar liefst drie plekken verkrijgbaar. De dames kunnen terecht in de prachtige zaak aan de Veemarkstraat 19-21. Voor topkwaliteit herenschoenen wandel je naar de Korte Brugstraat 3 en de Van Bommel shop-in-shop vind je aan de Grote Markt 25.

  Kenmerken
  De naam ‘Van Bommel’ staat in Nederland bijna symbool voor schoenen. En schoenen kunt u vinden bij dit Bredase begrip, zowel voor de dames als voor de heren. Naast de grootste collectie ‘Van Bommel’-schoenen van Nederland kunt u hier onder meer terecht voor andere topmerken als Santoni, Van Lier, Maripe en Paul Green. Uitgangspunten voor de samenstelling van de collectie zijn uitstraling, kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid..

  Sfeer
  Deze speciaalzaak voor damesschoenen aan de Veemarkt 19-21 ademt de sfeer van luxe en ervaring. Datzelfde geldt voor het filiaal aan de Korte Brugstraat 3, waar de heren hun hart kunnen ophalen. De prachtige presentatie, de warme en ruime ambiance, het deskundige personeel en de uitstekende service maken passen en kopen bij Van Bommel Schoenmode haast tot een ultiem genot.

  Achtergrond
  Hein van Bommel’s bet-bet-betovergrootvader begon met schoenen te werken in 1734. Vanaf dat moment is Van Bommel een schoenendynastie geworden. Deze schoenmakers houden zich al bijna 300 jaar bij hun leest.

  Bijzonderheden
  Van Bommel schoenen zijn een begrip, al vanaf het moment dat bet-bet-betovergrootvader Van Bommel in 1734 zijn fabriek opstartte in Breda. De huidige eigenaar Hein van Bommel is dan ook zowat in een schoenendoos geboren en zet nu deze mooie traditie als gerenommeerde schoenenspecialist voort.

  Merken
  Heren: o.a. Van Bommel, Van Lier, Greve, Mephisto, Santoni, Magnanni en Giorgio.
  Dames: o.a. Wolky, Everybody, Footnotes, Maripe, Paul Green, Vic Matie en Janet&Janet.