EnglishNederlands

van der Klauw Technisch Materiaal en Licht
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden van der klauw
 • winkelen leiden van der klauw
 • winkelen leiden van der klauw
 • winkelen leiden van der klauw
 • winkelen leiden van der klauw
  Assortiment
  In deze winkel vindt u elektrotechnisch materiaal in de ruimste zin des woords. Het assortiment bestaat onder andere uit antennematerialen, telefoon- en netwerkmateriaal, schakelaars en stopcontacten in vele soorten en stijlen, snoer en kabel, verlichtingsarmaturen voor binnen en buiten waaronder verlichtingsrail en spots, alle soorten (spaar-)lampen, zowel voor thuisgebruik als voor medische- en projectietoepassingen, batterijen en batterijladers, een enorme sortering (LED-) zaklantaarns, aansluitsnoeren voor audio en video, alles voor de groepenkast en nog veel meer.

  Kenmerken
  Door de grote diversiteit aan artikelen mag Van der Klauw zich met recht "De best gesorteerde electrowinkel in Zuid-Holland" noemen. Door het uitgebreide assortiment trekt het bedrijf niet alleen maar particuliere klanten aan. Ook hebben de professionele eindgebruikers zoals de Leidse musea, diverse onderhoudsdiensten, scholen, huisvestingsorganisaties en verenigingen van huiseigenaren de weg naar het bedrijf gevonden. Als u het hier niet vindt, vindt u het nergens. Ook de snelle levering en deskundigheid van het personeel zijn kenmerkend voor de zaak.

  Sfeer
  De middelgrote winkel is opgeruimd en overzichtelijk. De lange wand met honderden vakken straalt een ouderwetse degelijkheid uit terwijl de rest van de zaak juist meer zakelijk en functioneel overkomt. Dankzij deze vakkenwand kunnen de klanten zelf goed zien wat er te koop is. Iedere klant wordt echter persoonlijk geholpen en voorzien van deskundig advies.

  Achtergrond
  Het bedrijf is in 1974 onder de huidige naam gestart door Dhr. vd Klauw senior. Vanaf 1989 kwam Dhr. vd Klauw junior in de zaak, die op dit moment het bedrijf runt.

  Bijzonderheden
  De winkel ligt in één van de mooiste straten van Leiden zowel qua uitstraling als winkelaanbod. En naast de uitgebreide collectie elektrotechnisch materiaal beschikt de winkel over een schitterende showroom met de meest veelzijdige vormen van verlichting en prachtig schakelmateriaal.