EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam van dijk
 • winkelen rotterdam van dijk
  Assortiment
  Er zijn mensen die de collectie van Van Dijk uit zelfbehoud vermijden. Een verslaving aan deze mooie ontwerpen van veelbelovende Nederlandse en Belgische ontwerpers is immers gauw geboren. Tevens vind je hier een mix van designerlabels niet alle afkomstig uit Nederland of België, wat de winkel zo bijzonder maakt. Het ruime aanbod, met de allerfijnste cashmere vestjes, xxl handgebreide woontruien, joggingbroeken, pumps, jurken en klassieke smokings, is voor de echte fijnproever niet te weerstaan

  Kenmerken
  Van Dijk valt op door haar diversiteit. Door design te combineren met alledaagse fashion, creëert deze prettige boutique een onuitputtelijke bron van inspiratie en nieuwe mogelijkheden. De stijl van Van Dijk is eenvoudig, origineel, sensueel en androgyn. Die ongewone mix blaast al gauw nieuw leven in ieders kledingkast.

  Sfeer
  De nonchalance die deze exclusieve collectie uitstraalt, komt terug in de smaakvol ingerichte omgeving. Warm, prettig, ongedwongen en gastvrij; het zijn termen die naadloos passen bij de huiskamersfeer van Van Dijk. Een advies op maat, rustig combineren en experimenteren is in een dergelijke entourage natuurlijk geen enkel probleem.

  Achtergrond
  De buurt waarin Van Dijk is gevestigd, staat bekend om zijn vele gepassioneerde winkeliers. Hier kun je met mooi weer zomaar in de achtertuin van een Italiaanse delicatessezaak belanden of tussen het winkelend publiek een goede wijn drinken. De vele authentieke, vooroorlogse winkelpandjes zijn zeker voor Rotterdamse begrippen een zeldzaamheid die nog lang mag worden gekoesterd.

  Merken
  Maison Martin Margiela, Spijkers en Spijkers, Vanessa Bruno, Paul Smith, April77, Christiaan Wijnants, Humanoid, Mada van Gaans, Schiesser, A.F.vandeVorst, Levi's, Havaiannas, Martine Viergever, MM6 en Martin Margiela schoenen en accessoires.