EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden van gunst
 • winkelen leeuwarden van gunst
  Assortiment
  vanGunst aan de gezellige St. Jacobsstraat nr. 8 heeft een verrassend brede collectie damesmode in het midden tot hoge segment . Men heeft verschillende leuke merken, die onderling goed te combineren zijn. Juist die mix van merken maakt dit een erg leuk adres om te gaan winkelen.

  Kenmerken
  Of je nu sportief, klassiek of liever trendy gekleed gaat, vanGunst heeft kleding voor alle modebewuste vrouwen die van klasse en stijl houden. Dat is kort gezegd dan ook de doelgroep van vanGunst. In deze stijlvolle damesmodezaak wordt de laatste mode op de voet gevolgd. Vrouwen vanaf 25 jaar en zeker ook de oudere dames onder ons slagen hier altijd. Kom dus gerust eens een kijkje nemen!

  Sfeer
  Wat opvalt, is dat de winkel zo licht is dankzij de grote koepel in het dak. De kleuren van de kleding die je hebt uitgezocht kan je zo goed bij daglicht bekijken! De sfeer is gemoedelijk, het motto is dan ook ‘Gewoon jezelf’. Je wordt goed geholpen en men probeert je zeker niet te ‘pushen’. Alles kan en niets moet. Ze geven hier liever een eerlijk advies dan dat je je ‘bekocht’ voelt als je de winkel hebt verlaten. En terecht! 

  Bijzonderheden
  De straat staat bekend om zijn mooie oude pandjes, originele winkels en goede sfeer. De St. Jacobsstraat kent eigenlijk alleen maar zelfstandige ondernemers. Zij proberen er samen een gezellige straat van te maken, en daarin zijn ze wat ons betreft geslaagd!

  Merken
  Van Avendonck, The Barn, Pulls, Rene van der Wijck, Stroke, Thanhminh, Cher, Jo en Co Sport, Moscow, Alan Red&Co, Marsh, Susskind, Penn&Ink, Nick, René Smit, Tripper, Circle of Gentlemen, 10Days en tassen van Studio Riccamente.