EnglishNederlands

Van Velthoven Juweliers
Heemstede, Raadhuisstraat & Binnenweg

 • winkelen heemstede van velthoven juweliers
 • winkelen heemstede van velthoven juweliers
 • winkelen heemstede van velthoven juweliers
 • winkelen heemstede van velthoven juweliers
 • winkelen heemstede van velthoven juweliers
  Assortiment
  Bij Van Velthoven Juweliers kun je voor allerlei sieraden terecht: van een klein aardigheidje tot een exclusief cadeau (al dan niet voor jezelf). Van zilveren bedel tot een mooi sieraad voor een bijzondere gelegenheid: je vindt het bij deze vriendelijke en stijlvolle juwelier. Ook op het gebied van horloges zijn er diverse prijsklassen én stijlen, zodat je altijd wel een horloge vindt dat past bij jouw smaak of budget.

  Kenmerken
  De corner met sieraden van Bron is de eerste en enige verkoopcorner van dit mooie merk. Je vindt hier ook diverse exclusieve collecties sieraden, die niet in de omgeving verkrijgbaar zijn. Kom hier dus zeker even een kijkje nemen als je naar iets bijzonders op zoek bent. Is je sieraad of horloge kapot? Van Velthoven Juweliers heeft een eigen reparatieservice en een eigen goudsmidatelier aan huis en biedt snelle service.

  Sfeer
  De sfeer bij Van Velthoven Juweliers is ongedwongen, rustig en huiselijk. De inrichting heeft een hele eigen stijl. De persoonlijke aandacht is heel prettig, zonder dat men opdringerig is. De zaak is middelgroot maar je vindt hier een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Goede service.

  Straat
  De Binnenweg is een van die winkelstraten waar wij zo dol op zijn, met veel kleine originele speciaalzaken, grote diversiteit en een gezellige uitstraling.

  Merken
  Sieraden: Bron, Ole Lynggaard, Schoeffel (parels), Diamonde, Lapponia, Nanis, Bigli, Ti Sento, R&C, Albanu, van Velthoven. Horloges: Frederique Constant, Hermes, Emile Pequignet, Skav, Seiko, Ebel, Gucci, Alpina.