EnglishNederlands
 • winkelen den haag via andres
 • winkelen den haag via andres
  Assortiment
  Via Andres staat bekend om de stijlvolle herenkleding uit het topsegment van de markt: pakken, jasjes, hemden, maatwerk, casual kleding, dassen, schoenen, accessoires… alles! Je kunt je hier dus van top tot teen in het nieuw steken, zowel voor de zaak als voor privé. Je vindt hier vooral de Italiaanse topmerken, zoals de collectie gedistingeerde pakken van Brioni, de shirts van Mazzarelli die deels nog met de hand gemaakt worden, de dassen met schitterend design van Italo Ferretti en de accessoires en leren jacks van Ferragamo. Je kunt hier ook pakken of shirts volledig op maat en naar jouw eigen specifieke wensen laten maken.

  Kenmerken
  Eigenaar Andres is een zeer gepassioneerde vakman, die als kleermaker is opgeleid en dus ook echt verstand van mooie herenkleding heeft. Hij stelt zijn collectie zorgvuldig samen, verkoopt deze op een plezierige manier en beschouwt daarbij het hoogste denkbare niveau van service als de gewoonste zaak van de wereld. Via Andres richt zich op succesvolle mannen met een goede smaak die precies weten wat ze willen, en succesvolle mannen die zich graag laten adviseren over hun kleding.

  Sfeer
  De sfeer bij Via Andres is zeer persoonlijk. Je krijgt hier een gedegen advies op maat, en desgewenst ook een pak of shirt op maat. Geheel in Italiaanse stijl krijg je ook nog een heerlijke verse espresso. De Frederikstraat is samen met de Denneweg dé winkelstraat van Den Haag aan het worden. 

  Bijzonderheden
  Liever een pak of shirt geheel op maat en volgens jouw wensen? Bij Via Andres ben je ook aan het juiste adres om een Brioni maatpak aan te laten meten, dat speciaal voor jou bij Brioni in Italië met de hand gemaakt wordt. Via Andres heeft een brede keuze uit Ready to wear dress shirts van maat 38 tot 45. Maar voor de echte connaisseurs bieden ze de Su misura collectie, die je geheel naar jouw maat en smaak kunt laten maken, met ieder specifiek detail zoals jij dat wenst. Bij Via Andres vind je ook een selectie uit de herenschoenen, ready to wear en accesoires van Ferragamo. Dit eveneens Italiaanse topmerk staat bekend om de geweldig mooie lederen jacks, waarvan ieder seizoen de mooiste worden uitgekozen. De winkel is op maandag alleen op afspraak open. 

  Merken
  Brioni, Kiton, Ferragamo, Boglioli, Scabal, Mazzarelli, Jacob Cohën, ign. Joseph, Calabrese, Zimmerli, Sassetti, Hydrogen, Jeckerson