EnglishNederlands
 • winkelen middelburg view
 • winkelen middelburg view
 • winkelen middelburg view
 • winkelen middelburg view
 • winkelen middelburg view
  Assortiment
  Het assortiment van View49 bestaat uit kleding voor de moderne man. De collectie bestaat uit werk- en vrijetijdskleding die is geïnspireerd op de de smaakvol geklede Italiaanse man. De winkel onderscheidt zich met uitsluitend exclusieve labels, bijvoorbeeld Italiaanse topmerken als Genti en Gentiluomo. Daarnaast vind je er ook meer gangbare merken als Armani, Peuterey, Woolrich, Hackett en 7 for all Mankind.

  Kenmerken
  Zowel vaders als zonen met oog voor Italiaanse mode zullen hier prima slagen. View49 ademt een Italiaanse stijl. Bij binnenkomst word je dan ook graag ontvangen met een heerlijke espresso of cappuccino. Liefhebbers van mooie kleding die graag goed geadviseerd worden moeten hier zeker eens gaan kijken.

  Sfeer
  View49 is gevestigd in een monumentaal pand waar de 18e-eeuwse elementen goed zichtbaar zijn. De winkel bestaat uit twee gedeeltes, het casual deel en de business-afdeling. Het casual gedeelte heeft een rustig en strak interieur en het zakelijke gedeelte heeft een strakke, moderne uitstraling. Bij View49 is de klant koning! Hier kun je zeker een goede service en een goed advies verwachten. View49 is gevestigd in de Langeviele, een straat die wordt bepaald door zelfstandige winkels. Je vindt ‘m om de hoek van de Markt, het hart van de Middelburgse binnenstad.

  Merken
  Gentiluomo, Genti, Armani Collezione, Armani Jeans, Peuterey, Woolrich, Hackett, 7 for all Mankind.