EnglishNederlands

Vivarium Stol
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden vivarium stol
 • winkelen leiden vivarium stol
  Assortiment
  Dierenspeciaalzaak Vivarium-Stol heeft een unieke en uitgebreide collectie tropische zoetwater vissen. Vanzelfsprekend kunt u in deze winkel ook terecht voor alle aquaria toebehoren en een groot assortiment kattenartikelen, zoals; krabpalen, voer, mandjes en kattenbakken in alle soorten en maten.

  Kenmerken
  Zowel de beginnende als ervaren aquariumhouder is hier aan het juiste adres. Vanwege de liefde voor, de interesse in en de ervaring met dieren, kan het team van Vivarium-Stol u voorzien van kundig advies. Dit is ook een van de redenen waarom een grote vaste klantenkring blijft terugkomen.

  Sfeer
  De aquaria zijn prachtig verzorgd en demonstreren een onuitputtelijke bron van mogelijkeheden. De vier katten die ook in de winkel rondlopen laten regelmatig zien wat de functie van een krabpaal is. U vind in deze winkel bijna altijd wat u nodig heeft.

  Achtergrond
  Vivarium-Stol is in 1932 door E.C. Stol sr. geopend op de Zonneveldstraat in Leiden. In 1936 is de winkel verhuisd naar de Nieuwe Rijn. In 1975 is de winkel overgenomen door Eduard Stol, na het overlijden van zijn vader. De winkel is dan ook in de jaren uitgegroeit tot een begrip in Leiden.

  Bijzonderheden
  De winkel heeft ook een klein aanbod in honden en knaagdierartikelen. 

  Merken
  Juwel- en Superfish-aquaria, professionele aquariumverlichting van Acadia, pompen en filters van Eheim en Aquapro, krabmeubelen van Nobby en Europet-Bernina. Royal Canin-, Hills- en Technical Super-kattenvoeders, Clinic-dieetvoeding en vele andere topmerken.