EnglishNederlands

Vlaamsch Broodhuys
Amsterdam, Haarlemmerstraat

 • winkelen amsterdam vlaamsch broodhuys
 • winkelen amsterdam vlaamsch broodhuys
  Assortiment
  Artisanaal (ofwel ambachtelijk gebakken) brood en patisserieproducten, een verrukkelijke selectie delicate specialiteiten. Voor een breed publiek dat van gezond én lekker houdt.

  Kenmerken
  Brood en patisserieproducten uit eigen bakkerij! Eerlijke, smáákvolle producten. Aanverwante producten worden gemaakt door kleine, ambachtelijke producenten, die net zoveel liefde voor het vak hebben als de mensen van de winkel zelf.

  Sfeer
  Supermoderne inrichting en toch allemaal ambachtelijke producten. Men kan er heerlijk ontbijten en lunchen, of een boterham meenemen.

  Achtergrond
  Filosofie: wat is er lekkerder dan een verse goede boterham met boerenboter en bijvoorbeeld kaas, met een heerlijk glas melk die rechtstreeks van de boer komt.
  Bijzonderheden
  De winkel wordt wel omschreven als dé bakkerswinkel van de 21ste eeuw. Mede door het moderne kosmopolitische uiterlijk. 'De producten zijn bijna te mooi om op te eten.' (Rotterdams Dagblad) 'Een broodwinkel met veel lekkernijen van een gewaagd minimalistisch design, waar buurtbewoners en toeristen enthousiast over zijn.' (De Telegraaf)  Merken
   Santas koffie, zuivel van zuivelboerderij Buys, boter Keizershof.