EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam walstaal oud west
 • winkelen amsterdam walstaal oud west
 • winkelen amsterdam walstaal oud west
 • winkelen amsterdam walstaal oud west
 • winkelen amsterdam walstaal oud west
  Assortiment
  Tussen alle hippe winkels in de Jan Pieter Heijestraat zit de degelijke doe-het-zelfzaak Walstaal, waar ze ijzerwaren en gereedschap verkopen. En sanitair, elektra, profielen in diverse materialen, sleutels en sloten, ladders en trappen, naamplaten, tuingereedschap en verf. Je kunt hier zelf je verfkleur kiezen en laten mengen. Een winkel waar je voor alles op doe-het-zelf gebied terecht kan. Ze hebben er ook echt leuke spullen, zoals vorstbestendig keramiek uit Portugal.  Kenmerken
  De klant is koning. Waar vind je dat nog? Nou, bij Walstaal dus. Walstaal is een walhalla voor de doe-het-zelver, voor een mooi stuk gereedschap of voor een enkel schroefje. Ze hebben alles en zijn daarbij ook nog eens heel deskundig. Bij Walstaal vinden ze het helemaal niet erg als je het verschil tussen een drevel en een doorslag niet weet. Je bent er net zo welkom als ervaren klussers. Dus als je zelf aan de slag gaat in huis, maar je weet niet zo goed hoe en wat, ga naar Walstaal. Daar helpen ze je heel graag om te zorgen dat je tevreden de deur uitgaat, met precies wat jij nodig hebt. Wat ook ontzettend handig is: je kunt er apparaten huren. Dus voor dat ene tafeltje dat je zelf gaat afschuren hoef je niet meteen een vlakschuurmachine aan te schaffen. Dat is makkelijk! En dat ze er verstand van hebben spreekt voor zich: Walstaal bestaat al zeker 65 jaar!

  Merken
  O.a. Akso Nobel(verf), Topax, Graphite(gereedschap)Neo, Stanley, Veba(kwasten) Albastine, Winland(tuingereedschap), Bison, Deltafix, HG, KWB.