EnglishNederlands
 • winkelen den haag wijn kooper1
 • winkelen den haag wijn kooper1
  Assortiment
  Wijnhandel Kooper is hét adresje voor zowel de kenners als diegenen die geen verstand van drank heeft. De kenners weten namelijk dat ze hier aan het goede adres zijn! En heb je advies nodig voor een passende wijn voor een etentje of een geschikt cadeau, dan helpen ze je graag. Je vindt hier mooie wijnen in alle prijsklassen, oude ports op jaartal, de gewone dranken en een aantal speciale dranken die de eigenaar zelf importeert.

  Kenmerken
  Met name de variëteit in whisky’s, Italiaanse bitters, sherry’s en likeuren maakt een bezoekje extra aantrekkelijk. Men is gespecialiseerd in ports, malt whiskeys, grappa’s en Marc de Bourgogne. Het aanbod is veel groter en veelzijdiger dan andere drankwinkels, omdat men zelf bijzondere wijnen en cognacs importeert.

  Sfeer
  De winkel is middelgroot. De inrichting is warm en gezellig. Het is leuk om te snuffelen tussen alle verschillende mooie flessen en merken die staan uitgestald.

  Bijzonderheden
  De Prins Henkdrikstraat, waar wijnhandel Kooper is gevestigd, ademt een leuke sfeer uit. Je vindt hier bijzondere winkels met elk hun eigen specialiteit.

  Merken
  Alle gewone merken (sterke drank, likeuren, etc.) die je bij een wijnhandel mag verwachten, en een aantal speciale merken.