EnglishNederlands

Windsister Warehouse
Dordrecht, Centrum

 • winkelen dordrecht windsister warehouse
 • winkelen dordrecht windsister warehouse
 • winkelen dordrecht windsister warehouse
 • winkelen dordrecht windsister warehouse
 • winkelen dordrecht windsister warehouse
  Leukste winkel van Nederland 2013


  Assortiment
   Dit bijzondere mini warenhuis, met maar liefst twee verdiepingen verkoopvloer en atelier, verkoopt van alles op het gebied van mode en interieur. Het assortiment bestaat uit o.a. zit- en kleinmeubels, mode, accessoires, tassen, shawls, sieraden, lampen en kussens. De producten zijn veelal van eigen ontwerp, en worden ook geregeld in opdracht gemaakt.

  Kenmerken
  Je kunt hier eveneens terecht voor passend stijl- en interieuradvies (eventueel aan huis) en projectinrichting. Vooral klanten uit het midden- en hoger segment worden hierdoor aangetrokken. En de winkel biedt haar klanten nog veel meer. Er zijn namelijk regelmatig wisselende kunstexposities te zien en er worden zo nu en dan bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals een wijnproeverij of een klassiek concert. 

  Sfeer
  De zaak ademt ruimte. Het oppervlak is groot en de winkel is daarnaast zeer ruimtelijk opgezet. Je proeft hier een goede combinatie van exclusiviteit en creativiteit. Alles wordt op kleur gepresenteerd. De winkelstraat is sfeervol, met historische, oude panden. De winkel past qua aanbod goed bij de rest van de straat; je vindt hier namelijk vele antiquairs en galeries. Met de auto komen is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid.

  Merken
  Chia Rico (kleding), Abbacino (tassen), Blue Turban (shawls), Jelle Quint (ceramiek), eigen merk Windsister.