EnglishNederlands

Winkel van Sinkel
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht winkel van sinkel
 • winkelen utrecht winkel van sinkel
  Assortiment
  Dit grote café-restaurant is opgebouwd in twee delen: De Winkel van Sinkel op de begane grond en in de kelder een tapasrestaurant met de naam Het Nachtrestaurant. In de Winkel van Sinkel kun je terecht voor een zeer gevarieerde lunch- en dinerkaart, van luxe broodjes tot kreeft en in Het Nachtrestaurant kun je aanschuiven voor heerlijke mediterrane gerechtjes en tapas.

  Kenmerken
  In de Winkel van Sinkel is alles te koop! Naast de twee restaurants bieden ze een uitgebreide en gevarieerde culturele programmering, van salsamatinees tot een handlezer en van een wekelijkse breiclub tot geweldige bedrijfsfeesten. Bovendien zijn ze elke zaterdag in bedrijf als gerenommeerde discotheek: De Nachtwinkel. In de zomer worden de vele terrassen aan beide kanten van het pand gretig gebruikt.

  Sfeer
  De Winkel van Sinkel heeft een monumentale uitstraling, Neo-classicistisch uit 1839. De grote zaal ademt nog steeds de sfeer van het oude warenhuis van dhr. en mw. Sinkel dat er ooit gevestigd was. De originele winkelvitrines sieren nog altijd de zaal. In Het Nachtrestaurant, gevestigd in de Middeleeuwse keldergewelven, dat gedeeltelijk is ingericht met Marokkaanse kussenbanken, hangt een intieme, gezellige en informele sfeer, waarin je heerlijk kunt genieten van de mediterrane keuken.