EnglishNederlands

Wonder's Bergen Eten & Drinken
Bergen, Dorp

 • winkelen bergen wonder039s bergen
 • winkelen bergen wonder039s bergen
 • winkelen bergen wonder039s bergen
 • winkelen bergen wonder039s bergen
 • winkelen bergen wonder039s bergen
  Menu
  Wijn Lunch Diner

  Assortiment
  Wonder's is de plek voor een kop koffie, borrel, lunch of diner. Een gezellige ontmoetingsplaats voor een goed glas wijn, fingerfood, een lekkere clubsandwich, een gezonde smoothie of iets anders à la carte. Vier hier in stijl je verjaardag, bedrijfsborrel of zakelijke lunch. En ook aan de kids is gedacht! Op de kaart staan speciale kindergerechten en ze kunnen zich daarnaast vermaken met boekjes, spelletjes en kleurplaten. Je vindt Wonder’s ook in Egmond aan Zee, Zaandam, Heerhugowaard en Schagen.

  Kenmerken
  Vanuit de open keuken bereiden de Wonderboys 7 dagen per week de heerlijkste gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de Wonder's Lounge Platter: een etagère met allerlei verschillende warme en koude gerechtjes.

  Sfeer
  Je vindt ze aan het levendige dorpsplein in Bergen. De zaak is stijlvol en warm ingericht met brons- en kopertinten en een verwarmd terras. Echte eye-catchers zijn de bladkoperen bar en de grote leestafel. De heerlijke loungebanken en zitjes zorgen er verder voor dat het op elk plekje in de zaak gezellig zitten is. En bij lekker weer kun je heerlijk plaatsnemen op het verwarmde terras - het hele jaar geopend!