EnglishNederlands

Yaya Leeuwarden
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden yaya
 • winkelen leeuwarden yaya
  Assortiment
  Fan van het merk Yaya? Bij de gelijknamig winkel Yaya in Leeuwarden vind je een uitgebreide collectie van dit leuke en betaalbare kledingmerk! Het fijne is dat de collectie goed met elkaar te combineren is voor een sportieve, vrouwelijke en geklede look. Bij Yaya vind je uiteraard ook de bijbehorende accessoires zoals sjaals, sieraden, tassen, laarzen en riemen. Ken je het merk nog niet? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!

  Kenmerken
  De kleding is zeer goed betaalbaar en goed op elkaar afgestemd. Alles in de winkel is dan ook prima met elkaar te combineren. Je kunt je hier dan ook van top tot teen in het nieuw steken! Heb je advies of hulp nodig? Men helpt je graag op een prettige, ongedwongen manier en geeft je net die tips voor de kleding die bij jouw stijl en jouw figuur past. 

  Sfeer
  Yaya is gevestigd in een mooi monumentaal pand met een prachtige gevel. De inrichting is sfeervol, ook door de rustige kleuren en mooie materialen. De sfeer is rustig en ontspannen. De winkel trekt allerlei mensen van verschillende leeftijden, er is voor iedereen wel wat te vinden!

  Bijzonderheden
  Voor het bekijken en bestellen van de collectie en accessoires kun je ook terecht in de webshop op www.yaya-leeuwarden.nl. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Volg Yaya nu ook op Twitter! De Kleine Kerkstraat is de leukste straat van Nederland! Maar dat wisten wij al… Leuke, gezellige, kleine straat, divers aanbod van winkels en heel gastvrij en klantvriendelijk. 

  Merken
  Yaya