EnglishNederlands

YENTL Fashion for Women
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg yentl
 • winkelen middelburg yentl fashion
 • winkelen middelburg yentl
 • winkelen middelburg yentl
 • winkelen middelburg yentl
  Assortiment
  Dames tussen de 35 en 65 jaar kunnen voor stijlvolle damesmode terecht bij Yentl. Je vindt er merken als Turnover, Expresso, Part Two, Inwear, Stroke, Poools en Sticks and Stones. De collectie omvat stukken voor iedere vrouw. De vrouw die houdt van leer zal hier ook goed kunnen slagen. Van Sticks and Stones bijvoorbeeld vind je er jassen, tassen en riemen in kwaliteitsleer.

  Kenmerken
  Nederlandse merken doen het goed bij Yentl. Het vrouwelijke Poools en de kleurrijke, leren tassen van Sticks and Stones worden goed verkocht.  Sowieso is de winkel onderscheidend in haar merkkeuze; van de meeste merken zijn zij het enige verkooppunt in de omgeving.

  Sfeer
  Service, aandacht en klantvriendelijkheid zijn hier erg belangrijk. Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en de dames staan altijd voor je klaar met een kopje koffie en eerlijk advies. Ook zij willen dat je straks tevreden de winkel weer uitloopt. De winkel ligt aan de Langeviele, een aantrekkelijk straatje door de verschillende, kleine unieke zaakjes. De winkel zelf ziet er chique uit door de mooie natuurstenen vloer en de zwarte markies langs het raam aan de buitenkant. Een stoere, maar toch rustig ogende winkel.

  Merken
  Kleding van Turnover, Expresso, Stroke, Part Two, Inwear, Poools en I.CODE. Leren jassen, tassen en riemen van Sticks and Stones. Sjaals van Moment by Moment. Panties van Kunert.