EnglishNederlands

YogaSway
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum yogasway
 • winkelen bussum yogasway
 • winkelen bussum yogasway
 • winkelen bussum yogasway
 • winkelen bussum yogasway
  Assortiment
  YogaSway is de yogawinkel van ’t Gooi en heeft een ruim aanbod aan (hot) yogakleding voor dames én heren, yogamatten, yogabenodigdheden, meditatiekussens, boeken en accessoires. De kleding is gemaakt van hoogwaardige stoffen en zit heerlijk, met name als je veel beweegt zoals bij yoga. Daarbij is de kleding ook heel goed te dragen bij overige sporten, pilates of als lounge wear. En vanzelfsprekend zijn alle producten eerlijk, duurzaam en verantwoord vervaardigd.

  Kenmerken
  Regelmatig komen er nieuwe collecties en prints binnen. De leggings met prints worden in zeer beperkte aantallen ingekocht, zodat de legging die jij uitkiest exclusief blijft. YogaSway heeft alles wat past bij een eigentijdse yoga lifestyle in de maten XS tot XL en in moderne kleuren.
  Eigenaresse Wanda Hartog adviseert je graag met het uitkiezen van een passende outfit, een goede yogamat en overige benodigdheden. Ook heeft YogaSway veel contact met yogascholen uit ’t Gooi en kan je helpen met het doorverwijzen naar een yogales of een yogaschool. Yogadocenten zijn welkom om kennis te maken en hun flyers achter te laten.

  Sfeer
  YogaSway is gevestigd in een uniek en sfeervol pand in de Spiegelstraat en is licht en modern ingericht. Met twee ruime paskamers en natuurlijk ruimte om een yogamat of meditatiekussen uit te testen. Stap eens binnen, de thee staat altijd klaar!

  Bijzonderheden
  YogaSway levert ook matten en benodigdheden aan yogadocenten en/of yogascholen. Neem contact op voor een offerte.  YogaSway heeft geen webshop, maar is altijd bereid iets naar je op te sturen.

  Merken
  Tame the Bull, Onzie, Liquido, Blue, Urban Goddess, Niymasol, Asquith, Manduka, Love Generation, Casall, prAna, Funky Simplicity