EnglishNederlands

Yolanda en Fred de Leeuw
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam yolanda en fred de leeuw
 • winkelen amsterdam yolanda en fred de leeuw
  Assortiment
  In dit culinaire centrum voor fijnproevers vindt u een rijk aanbod aan vlees, gevogelte en wild. Door de eigenaren zelf geïmporteerd uit diverse landen, vooral Italië, Frankrijk en Spanje.

  Achtergrond
  Ruim 30 jaar geleden begonnen de vorige eigenaren de winkel met een duidelijke visie en een eigen filosofie: van het goede het beste verkopen. 5 Jaar geleden is deze kosmopolitische plek op dezelfde voet voortgezet door de nieuwe eigenaar Arno Veenhof, die ambitieuze kookliefhebbers graag adviseert.

  Kenmerken
  De zaak Yolanda en Fred de Leeuw is een walhalla voor fijnproevers. De eigenaar is constant op zoek naar noviteiten op het gebied van ‘foodies’ en tasten voortdurend de markt af.

  Sfeer
  Mediterraan/Frans, vriendelijk, gezellig. Maar ook een sfeer van ambachtelijkheid, je ziet, ruikt en proeft dat deze mensen van hun vak houden.

  Bijzonderheden
  Met kerst doet Arno Veenhof en zijn team er een schepje bovenop. Dan kunt u uw eigen driesterrendiner thuis bereiden, op basis van een keuze uit 20 voorgerechten, 20 hoofdgerechten en diverse verse groentes en garnituren. Daarvoor wordt dan een speciale brochure samengesteld.

  Merken
  Wagyu rund, Bresse gevogelte, Poilane brood, Pata Negra (Bellota Reserva), vers Iberisch varken, Gallicisch kalf (Ternera) en rund, zuiglam uit Castillië en Léon, ganzenlever, verse truffel en andere kwaliteitsproducten.