EnglishNederlands

Zigt Sieraden Rotterdam
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam zigt sieraden rotterdam
 • winkelen rotterdam zigt sieraden rotterdam
  Assortiment
  Deze eigentijdse juwelier wijkt op verfrissende wijze af van de gebaande paden met prachtige, elegante creaties en unieke materialen zoals porcelein, vilt en siliconen. Ook biedt Zigt collecties sieraden gemaakt van traditionelere materialen, zoals zilver, goud, diamanten en parels.

  Kenmerken
  Zigt voert een bijzondere lijn die ontworpen is in het eigen atelier. Daarnaast biedt deze sieradengalerie ook collecties van andere ontwerpers. Met enkele aanpassingen blaast men ook uw oude sieraden nieuw leven in. Het is hier natuurlijk ook mogelijk om uw eigen droomontwerp te laten verwezenlijken!

  Sfeer
  Het eigentijdse karakter van de sieraden wordt weerspiegeld in het interieur, dat warmte en gemoedelijkheid uitstraalt, maar toch verfrissend anders is. Het personeel is flexibel, de sfeer is doorgaans feestelijk: klanten komen hier om zichzelf te verwennen. Ze bekronen een bijzondere gelegenheid met het ideale sieraad.

  Achtergrond
  Myriam Oude Vrielink en Neeltje Huddleston Slater vestigden zich dertien jaar geleden in Gouda en betrokken in 2004 het pand op de Nieuwe Binnenweg.

  Merken
  De collectie bevat onder meer ontwerpen van Jeanet Bloem, Dorothea Dhanick, Jennifer Hoes en Margreeth Muller.