EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam zipper
 • winkelen amsterdam zipper
  Assortiment
  In deze winkel vind je een ruim aanbod tweedehands kleding voor dames en heren. Ze hebben zich de afgelopen dertig jaar gespecialiseerd in fashionable tweedehands kleding en in het customizen van kleding, wat is uitgegroeid tot het eigen huislabel Ultra Zipper. Je kunt er terecht voor onder meer t-shirts, cocktailjurken, leggings, jassen, hemden, maar ook voor vele accessoires als pumps, hoeden, zonnebrillen, riemen, tassen en sieraden. Sinds een aantal jaren hebben ze ook nieuwe kleding.

  Kenmerken
  Het aanbod aan tweedehands kleding en accessoires van Zipper is onvoorstelbaar uitgebreid en wordt ook nog eens elke week aangevuld en vernieuwd. De fashion hunter kan hier terecht voor dat ene exclusieve item, maar het is ook mogelijk om met een complete outfit de deur uit te lopen. Door alleen in te kopen wat ze zelf leuk vinden proberen John en Agnes Giles voor de liefhebbers van tweedehands mode in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten, een verfrissende en vernieuwende collectie aan te bieden.

  Sfeer
  De winkel is kleurrijk en huiselijk. Door deze gezellige sfeer en natuurlijk door het enorme aanbod raak je hier niet snel uitgekeken.

  Bijzonderheden
  Zipper heeft nog een filiaal in Amsterdam, op Nieuwe Hoogstraat 10.

  Merken
  De nieuwe merkkleding is van Cheap Monday, Criminal Damage, Deter, Perlieu, Levi, Nümph, Gildan en Zindzi.