EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam zola male
 • winkelen rotterdam zola male
  Assortiment
  Zola Male is zo’n fijn anders-dan-anders adresje voor herenmode aan de Meent in hartje Rotterdam. Geen standaardinrichting en geen standaardmerken maar een eigentijdse inrichting en eigentijdse merken. Heb je dus nieuwe jeans nodig, een mooi kostuum en/of bijpassende schoenen en accessoires? Op naar Zola Male!

  Kenmerken
  Zola Male is een vooruitstrevende winkel en bijzonder innoverend. Men is altijd op zoek naar iets wat de klant prikkelt en wat een ander niet kan aanbieden. Zola Male doet niet aan denken in hokjes. Van bankdirecteur tot marktkoopman: als ze van mode houden zijn ze hier aan het juiste adres.

  Sfeer
  Zola Male is onder architectuur verbouwd en dat zie je direct. Deze opvallende winkel is een bijzondere mix van casual chic en pure rock ’n roll. De inrichting is strak, maar er hangt een gemoedelijke sfeer.

  Bijzonderheden
  Tip: Zola heeft ook een net zo’n fijne boetiek voor damesmode. Je vindt Zola even verderop op de Meent 60. Voor meer casual herenkleding kun je terecht bij de enige volledige Replay Store buiten Amsterdam (gerund door dezelfde eigenaresse). Met een beetje mazzel kun je in deze straat voor de deur parkeren. De buurt van de Meent staat bekend om de mooie mix van leuke kledingwinkels en gezellige horeca.

  Merken
  Paul Smith, Diesel, Cycle, Roberto Collina, Daniel Allessandrini, Goosecraft, Death By Zero, Mauro Grifoni, PRPS Goods, Rude Riders, Buddha2Buddha, Nialaya, Boss Orange, Reign, Memo ed. Armbanden van het merk Buddha2Buddha, Nialaya en Paul Smith.