EnglishNederlands

Zuivelhoeve Leeuwarden
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden zuivelhoeve leeuwarden
 • winkelen leeuwarden zuivelhoeve leeuwarden
 • winkelen leeuwarden zuivelhoeve leeuwarden
 • winkelen leeuwarden zuivelhoeve leeuwarden
 • winkelen leeuwarden zuivelhoeve leeuwarden
  Assortiment
  De Zuivelhoeve is echt een heerlijk adresje voor kaasliefhebbers en andere lekkerbekken. Kom langs en geniet van de heerlijke Hollandse kaas, verse boerenkaas, de eigen Fryske Tsiis, het mooie assortiment buitenlandse kaas, de verse boerenkarnemelk en andere boerenzuivelproducten, dagelijks vers gebrande noten, tapas, specialiteiten en fantastische wijnen!

  Kenmerken
  Vers staat voorop bij De Zuivelhoeve en dat zie je en dat proef je. De verse producten hebben een fraai plekje gevonden en zijn een lust voor het oog. Veel mensen uit Leeuwarden en omgeving weten deze versspecialist inmiddels te vinden. De reacties van buitenlandse toeristen zijn altijd ook zeer enthousiast. Tip: ben je op zoek naar een origineel cadeau, relatiegeschenk of kerstpakket? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een mooi typisch Frysk cadeaupakket. Die zijn er namelijk voor elk budget en je kunt het desgewenst zelf samenstellen of met de deskundige hulp van de eigenaars.

  Sfeer
  De sfeer bij De Zuivelhoeve is warm, hartelijk en uitnodigend. En als je nog geen trek in wat lekkers had, dan loopt het water je vanzelf in de mond… De inrichting is gezellig: het is een open winkel. Je vindt hier geen toonbank waar men stijfjes achter blijft staan. De eigenaars lopen en denken graag met je mee als je naar iets speciaals op zoek bent. Wil je zelf op je gemak rondkijken, dan kan dat natuurlijk ook. 

  Bijzonderheden
  De Kleine Kerkstraat is eerder verkozen tot ‘Leukste winkelstraat van Nederland’, en dat is natuurlijk niet voor niets! Het is een van de meest karakteristieke straatjes van Leeuwarden vlak bij de Prinsentuin, het Keramiekmuseum en de Oldehove. De straat heeft nog een nostalgisch karakter, met die gezelligheid van vroeger, een grote diversiteit aan winkels en ondernemers die met hart en ziel in hun zaak staan.

  Merken
  Hier vind je een uitgebreid assortiment binnenlandse boerenkazen en buitenlandse bijzonder kazen, verse zuivelproducten, noten, tapas en andere heerlijkheden zoals mooie wijnen die bijvoorbeeld perfect bij de kazen passen.