EnglishNederlands

Zussen Lobby-Restaurant
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht zussen lobby restaurant
 • winkelen utrecht zussen lobby restaurant
  Assortiment
  Hier kun je terecht voor heerlijke lunchgerechten met diverse soepen, salades, pasta's en sandwiches en 's avonds kun je er heerlijk dineren. De gerechten uit de Italiaanse keuken worden bereid met dagverse producten, de koffie wordt op de barista-wijze gemaakt, dus geen volautomaat en de cocktails worden vers gemaakt, dus geen premixen.

  Kenmerken
  Bij Zussen doen ze er alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken. Ze hebben een zeer uitgebreide kaart, met een ruim aanbod aan gerechten en dranken. Zo kan iedereen hier optimaal genieten. En voor de kleintjes is er Zusjes, een speelruimte voor kinderen met een ballenbak, een glijbaan, een flipperkast, diverse andere speelattributen en knutseltafel Ouders kunnen hun kind hier onder toezicht achterlaten zodat ze zelf rustig kunnen genieten van een lunch, borrel of diner.

  Sfeer
  In het interieur is veel gebruik gemaakt van kleuren, duurzame materialen zoals marmer, hout en fluweel met barokke prints. Dit tesamen geeft een zeer warme en luxe uitstraling.

  Bijzonderheden
  De cocktailkaart is uitzonderlijk. Er staan meer dan 56 verschillende (verse) cocktails op. En als jouw cocktail er niet tussen staat kun je het toch gewoon bestellen. Het barpersoneel kan alle cocktails maken. Ook hebben ze het Enomatic wijnsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat ze een uitgebreide wijnkaart hebben met veel (exclusievere) wijnen, ook per glas.