Amsterdam, 1 februari 2015

 

 

 

 

DE VERKIEZING VAN DE LEUKSTE WINKEL EN WINKELSTRAAT VAN NEDERLAND 2014

Er zijn er nog 10 winkelstraten en winkels in de race voor de titel: 
“Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2014”. 


Vanaf vandaag 1 februari 2015 zijn de laatste tien genomineerden bekend en kunt u uw stem
nogmaals nog één keer uitbrengen op uw favoriete winkel en winkelstraat.

U kunt stemmen op www.nlstreets.nl en via de NLstreets App.

10 genomineerde winkelstraten 2014
10 genomineerde winkels 2014

Dé prijs van het winkelend publiek
De NLstreets Awards is de grote prijs van het winkelend publiek. De leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2014 worden niet bepaald door een jury maar door de shopper zelf.

Winnaar NLstreets Awards 2013
Vorig jaar wonnen de Raadhuisstraat & Binnenweg in Heemstede de zo felbegeerde prijs na een spannende nek-aan-nekrace met de Vriesestraat in Dordrecht. De stad Dordrecht won overigens met Windsister Warehouse wel de prijs voor leukste winkel van 2013. Wie gaan het dit jaar worden?

Stemmen 
Tot 27 februari 10.00 uur heeft u de tijd uw stem uit te brengen. Daarna sluiten de stemboxen definitief en worden de winnaars van de NLstreets Awards 2014 bekendgemaakt. Zij zullen later feestelijk gehuldigd worden. Heeft u nog geen idee wat uw favoriete winkel en winkelstraat is, bezoek ze dan virtueel op onze website. Stemmen kan op www.nlstreets.nl en via de NLstreets App.

Achtergrond informatie
Terwijl mensen steeds meer op zoek zijn  naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten steeds meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en je vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring! NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven.
Wat is uw favoriete winkel en winkelstraat? Draagt u lokale winkeliers een warm hart toe en bent u tegen vervlakking van het aanbod door grote winkelketens? Steun ons initiatief en stem op uw favoriete winkel en winkelstraat.

U kunt NLstreets ook volgen via Facebook en Twitter.

Logo NLstreets

Open hier het nieuwsbericht in uw browser: http://www.nlstreets.nl/publication/Consumentennieuws_finale_2014

 

Afmelden nieuwsbrief klik hier