Persbericht

27 februari 2015

 

Logo NLstreets

IK WEET WAAR IK WINKEL!

Logo NLstreets

LEUKSTE WINKELSTRAAT EN WINKEL VAN NEDERLAND 2014 IS BEKEND

De Folkingestraat in Groningen is tot leukste winkelstraat verkozen en
DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam is verkozen tot leukste winkel van Nederland 2014.

Vandaag om 12.00 uur wordt DEKSELS! in Amsterdam gehuldigd en om 15.00 uur mag de Folkingestraat in Groningen de beker in ontvangst nemen.

     

De leukste winkelstraat van Nederland 2014 is...

De Folkingestraat in Groningen. Na een nek-aan-nek-race met de Kleine Kerkstraat mag de Folkingestraat zich nu een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland noemen. Deze mooie winkelstraat staat al bekend om de leukste winkel van 2010. Waar mama Ariola in de keuken staat en de lekkerste Italiaanse delicatessen maakt. De straat is een echte beleving. Je vindt hier onder meer mode, galeries, antiquairs, sieraden en heerlijke horeca. De perfecte winkelstraat om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Op een mooie tweede plaats eindigt de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Zelf noemen de ondernemers in de Kleine Kerstraat hun straat het best bewaarde winkelgeheim van Leeuwarden. Na twee keer de titel "Leukste winkelstraat van Nederland" te hebben veroverd, kun je in Leeuwarden niet meer om deze leuke straat heen. In dit gezellige straatje vind je meer dan dertig speciaalzaken, elk met een uitgebreid en uniek aanbod. 

Om 15.00 vandaag wordt de Folkingestraat in Groningen feestelijk gehuldigd door NLstreets.

 

  leukste winkelstraat
     

De leukste winkel van Nederland 2014 is...

DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam. Deze specialistische kookwinkel is een verademing voor echte kookliefhebbers. DEKSELS! mijdt keukengerei dat onderhevig is aan trends en ieder seizoen van vorm en kleur verandert: hier gaat het om functioneel design waar je nog jarenlang plezier van hebt. De eigenaren houden van hun producten, en dat straalt van de winkel af. 

Op de tweede plaats eindigt  Stripwinkel Sjors in Dordrecht. Deze winkel bestaat dit jaar 40 jaar en herbergt een ongelooflijk groot assortiment aan stripboeken, affiches en stripboek gerelateerde gadgets. Ze verkopen niet alleen nieuwe stripboeken maar hebben ook een enorme voorraad aan tweedehands en antiquarische stripboeken van over de hele wereld.

Om 12.00 uur vandaag wordt DEKSELS! Keukenspullen in Amsterdam gehuldigd.

  Leukste winkel

 

 
Reacties van de fans voor DEKSELS!
Reacties van de fans voor de Folkingestraat
 • Compleet en verrassend assortiment kleinschaliger dan een andere kookwinkel maar met deskundige en prettige adviseurs. Leuk om lang en rustig rond te neuzen.
 • Ik winkel regelmatig door heel Nederland maar dit straatje op een dikke steenworp afstand van het NS station heeft alles: restaurants, antiek, kunst en curiosa, kapper, baby-, kinder- en volwassenenkleding, brillen, sieraden noem maar op. En niets middle of the road.
 • Een verademing! Ouderwets vol en toch overzichtelijk.
 • Grote verscheidenheid in winkels. Gezellige sfeer
  Een straat waar je uren kunt verblijven zonder je te vervelen.
 • Een walhalla voor de kookliefhebber. Uitnodigend en inspirerend. Bovendien hoge kwaliteit spullen en deskundig advies.
 • Gezellige straat, knus het leeft er. Geen standaard winkels maar unieke winkels en een zeer divers winkelaanbod. Tevens leuke restaurantjes.
 • Knusse leuke winkel met hele mooie spullen en fijne mensen.
 • De Folkingestraat is het walhalla voor iedere shop-liefhebber. Gevarieerd aanbod, nieuwe concepten, hippe designwinkeltjes en heerlijk eten.
 • Omdat ze deksels mooie en kwalitatief hoogstaande spullen verkopen en uiterst klantvriendelijk zijn.
 • Het is een no nonsense straatje heel sfeervol met heel aparte winkels die je niet in de grote winkelstraten vind. Geen grote ketens maar winkels met een ziel.

Logo NLstreets

 

10 leukste winkelstraten Nederland 2014 10 leukste winkels van Nederland 2014
 
Nederland is rijk bedeeld met zelfstandige, eigenzinnige winkeliers en winkelstraten. Ze zijn vaak net even wat moeilijker te vinden. Weet waar je winkelt! Op www.nlstreets.nl ontdek je deze unieke winkels en winkelstraten. En download zeker de gratis winkel App.

Logo NLstreets

Noot voor de redactie
Kijk voor meer informatie op www.nlstreets.nl. Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met Eva Ruijter (eva@nlstreets.nl of 06-11391991) of met Astrid van Heinsbergen (astrid@nlstreets.nl of 06-21232100).

Afmelden nieuwsbrief klik hier

Logo NLstreets
Brouwersgracht 145 III
1015 GG Amsterdam

020 320 19 21
info@nlstreets.nl


www.nlstreets.nl
Twitter & Facebook