Logo NLstreets

Er zijn er nog 10 winkelstraten en winkels in de race voor de titel:  “Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2015”

Ruim 3.500 mensen hebben de afgelopen weken op zijn of haar favoriete winkel en winkelstraat gestemd. Vanaf vandaag zijn er nog tien winkelstraten en winkels in de race voor de titel: “Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2015". U kunt uw stem nog één keer uitbrengen op de tien genomineerde winkels en winkelstraten.

10 genomineerde winkelstraten 2015
10 genomineerde winkels 2015
 

Weet waar u winkelt!
Zelfstandige winkels staan onder druk door de grote ketens met hun goedkope formules en de online webshopreuzen. Niet echt een inspirerende ervaring. NLstreets brengt juist die leuke zelfstandige winkeliers in beeld die het verschil maken en kleur geven aan een stad.

Stemmen 
Tot 4 maart 10.00 uur heeft u de tijd om uw stem uit te brengen. Daarna sluiten de stemboxen definitief en worden de winnaars van de NLstreets Awards 2015 bekendgemaakt. Zij zullen later feestelijk gehuldigd worden. Heeft u nog geen idee wat uw favoriete winkel en winkelstraat is, bezoek ze dan virtueel op onze website.

Stemmen kan op www.nlstreets.nl en via de NLstreets App.

Logo NLstreets
Brouwersgracht 145 III
1015 GG Amsterdam

t 020 320 19 21
e info@nlstreets.nl


i www.nlstreets.nl Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.