EnglishNederlands
 • winkelen heemstede agusto edelsmid juwelier
 • winkelen heemstede agusto edelsmid juwelier
  Assortiment
  Agusto is zo’n bijzonder adresje waar wij dol op zijn. Agusto is namelijk dé specialist op het gebied van exclusieve sieraden in edelmetaal, goud, zilver en platina. Alle juwelen worden met liefde en vakmanschap gemaakt in het eigen atelier, of worden ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde collega goudsmeden. Je kunt hier ook terecht voor een selecte collectie design horloges. Het in opdracht vervaardigen van een sieraad, het echte ambacht, wordt door veel klanten als bijzonder ervaren en zij komen speciaal hiervoor naar Augusto. IJkpunten in het leven als een geboorte, huwelijk, verjaardag en het behalen van een diploma zijn momenten voor een speciaal cadeau. Hier geeft Agusto graag een unieke en persoonlijke invulling aan.

  Kenmerken
  De zelf ontworpen collectie is uniek en de overige collecties kenmerken zich door eigenheid, vormgeving en exclusiviteit. De sieraden van Agusto vind je nergens anders, wel zo fijn als je op zoek bent naar een bijzonder en uniek sieraad of horloge. Veel van de klanten weten de juwelier te vinden voor het laten ontwerpen en maken van hun dierbare sieraden, maar ook voor het repareren ervan. Het ultramoderne atelier met veel technische mogelijkheden (zoals laserlassen) biedt extra mogelijkheden voor het vakkundig herstellen of restaureren van je geliefde sieraad.

  Sfeer
  De drie charmante dames en de eigenaar helpen je graag met deskundig advies. De mooie winkel is ruim van opzet. Het open goudsmids-atelier dat achterin de zaak ligt, heeft veel glas en geeft een lichte uitstraling. Daardoor komen de vitrines met daarin de verschillende thema's als goud, zilver, staal en de collectie horloges goed tot hun recht.

  Bijzonderheden
  Voor jouw en de veiligheid van het personeel moet je wel even aanbellen, maar schroom niet: je wordt bij deze juwelier met open armen ontvangen. Als een van de eerste in Nederland is het atelier van Agusto onlangs het 'ambachtelijke onderneming' certificaat verleend door het Hoofdbedrijfschap van Ambachten. Dit certificaat wordt afgegeven onder strikte kwaliteitsvoorwaarden en wordt jaarlijks onderworpen aan een audit. Op de Binnenweg vind je nog veel eigen ondernemers die zelf achter de toonbank staan en service hoog in het vaandel hebben. Daarnaast is het productaanbod zeer divers. Door de modernisering van de winkelstraat is er een mooi en relaxt straatbeeld ontstaan. Met een beetje geluk kun je voor de deur parkeren.

  Merken
  Behalve de in eigen atelier ontworpen sieraden ook de merken: Swivel, van Pur en Charlotte, Vincent van Hees, Cardillac, Otracosa, Xen, Noen. Op het gebied van horloges: Braun, Lago, Arne Jacob, Easy going, Jaques Lemans, Themata.