EnglishNederlands

Audio Video Botermarkt
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden audio video botermarkt
 • winkelen leiden audio video botermarkt
  Assortiment
  Audio- en videoapparatuur van de beste kwaliteit. Het is een ideale zaak voor mensen die kwaliteit en design belangrijker vinden dan alleen een lage prijs. Bij Audio Video Botermarkt vindt u producten die u niet snel in een normale elektronicazaak zal tegenkomen. Bij deze winkel staan design, functionaliteit en bedieningsgemak van haar producten dan ook hoog in het vaandel.

  Kenmerken
  De winkel heeft een bovenetage met een luisterruimte waar u de apparatuur zelf kunt testen. Het ligt midden in de stad in een mooi gerestaureerd pand aan het water. Service is voor Audio Video Botermarkt een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering, zowel tijdens de verkoop als later met de bezorging. De producten worden namelijk gratis bij u thuis aangesloten.

  Sfeer
  De winkel is open en makkelijk toegankelijk, met veel ruimte voor presentatie van de producten. De sfeer is ontspannen en gemoedelijk, het doet denken aan een huiskamer met veel mooie apparaten en gadgets. Daarnaast serveert Audio Video Botermarkt de lekkerste koffie van Leiden om u in alle rust te kunnen helpen met het maken van uw keuze. 

  Achtergrond
  De winkel heette vroeger Van Cleef en bestaat al zo'n 80 jaar. Drie jaar geleden kregen de huidige eigenaars de kans om de zaak over te nemen en het vervolgens naar eigen smaak opnieuw in te richten. De succesformule van Van Cleef is echter onaangeroerd gebleven.

  Bijzonderheden
  De eigenaars Casper & Pim hebben al tientallen jaren ervaring in deze branche en geven ook regelmatig advies aan huis. Ook begeleiden ze nieuwbouwprojecten om de bedrading en leidingen van beeld- en geluidsapparatuur aan te leggen.

  Merken
  Bang & Olufsen, Bose en Loewe als hoofdmerken. Verder JVC, Pioneer, SONY , Sharp en Samsung als extra LCD- en plasmamerken.En Onkyo en Tivoli als audiomerken. Apple voor de I-pods en Sennheiser hoofdtelefoons. Luidsprekers van Canton,Monitor audio en Chario.