EnglishNederlands

Bazar Restaurant & Hotel
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam bazar
 • winkelen rotterdam bazar
  Assortiment
  Bij Hotel & Wereldeethuis Bazar kunt u gerechten eten die voornamelijk afkomstig zijn uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Het restaurant heeft een capaciteit van meer dan 200 personen. Wat Hotel & Wereldeethuis Bazar onderscheidt van andere restaurants is het feit dat ze ook over zevenentwintig hotelkamers beschikken! Niet alleen lekker eten, maar ook heerlijk verblijven in het hotel maakt een bezoekje erg bijzonder.

  Kenmerken
  De hotelkamers hebben een Oosterse, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse stijl. Kenmerkend is de vrolijkheid die het uitstraalt en de lage prijzen. Het hotel/restaurant heeft de uitstraling van een markt (bazar) op een verre vakantiebestemming. Vrolijk, kleurrijk en georganiseerde chaos. Hotel & Wereldeethuis Bazar ligt midden in het culturele hart van de stad. ‘s Zomers is er een heel ruim terras. Door de centrale ligging en het unieke karakter is Bazar uitermate geschikt voor kleine groepen bezoekers van één van de vele culturele festivals die de stad rijk is, maar vanzelfsprekend zijn ook individuele reizigers en passanten meer dan welkom om de sfeer te komen proeven. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of ligbad, kleurentelevisie en minibar.

  Achtergrond
  Hotel & Wereldeethuis Bazar is sinds december 1997 gevestigd in het monumentale pand op de hoek van de Witte de Withstraat en de William Boothlaan. Negen jaar geleden bestond een dergelijk restaurant nog niet, het was iets nieuws waar behoefte aan bleek te zijn.

  Bijzonderheden
  Er werken mensen uit veel verschillende culturen bij Bazar. In totaal ongeveer 18 verschillende nationaliteiten.