EnglishNederlands

Belgisch Biercafe Boudewijn
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam belgisch biercafe boudewijn
 • winkelen rotterdam belgisch biercafe boudewijn
  Assortiment
  Stap Boudewijn binnen voor een indrukwekkend aanbod aan bijzondere biersoorten en laat u verrassen door een zeer verfijnde lunch- en dinerkaart, die regelmatig vernieuwd wordt. Kies uit één van de acht verschillende bieren op tap of uit nog eens 35 bieren op fles.

  Kenmerken
  Dit authentieke bruincafé is gevestigd in een prachtig gerenoveerd pand. Het warme interieur ademt de sfeer van begin vorige eeuw. Strijk neer met een geliefde of trakteer de hele familie op een drankje. Er is ruimte genoeg: 120 zitplaatsen in het café, nog eens 80 plaatsen in de prachtige binnentuin en ook het terras biedt 60 plaatsen voor degenen die de sfeer op straat willen opsnuiven. 

  Sfeer
  Een authentiek Belgisch bruincafé met de bijbehorende gastvrijheid en perfect verzorgd eten en drinken. Een entresol splitst het café in tweeën en creëert een warme, gemoedelijke uitstraling. Voor de ideale combinatie van gerechten en speciale biersoorten laat u zich adviseren door het personeel. Voor de liefhebber is er natuurlijk ook een uitgebreide selectie uitstekende wijnen.

  Achtergrond
  De eigenaars openden dit etablissement in navolging van twee succesvolle Belgische biercafés in Breda en Delft. 

  Bijzonderheden
  Probeer de carpaccio Boudewijn, één van de favorieten onder de vaste clientèle: dun gesneden ossenhaas met eendenleverkrullen en een mooie balsamico. Andere aanraders: de lamskoteletten met traditionele stoemp en honing-dragonsaus, de mooie crème brulée met Chimay en natuurlijk de mosselschotels. In de wintermaanden kunt u iedere derde zondag van de maand genieten van live-muziek.