EnglishNederlands

Capaldi Kappers
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden capaldi hair en make up
 • winkelen leeuwarden capaldi hair en make up
  Assortiment
  Deze middelgrote, trendy kapsalon is er voor iedereen. Voor dames, heren en ook voor de kleintjes. U kunt hier van alles laten doen: knippen, kleuren, wassen en drogen. Als moderne kapper kent Capaldi Kappers álle trends op het gebied van coupes en kleuren. U bent hier aan het juiste adres voor de perfecte mix van traditioneel en modern. En, ook in haarverzorgingsproducten heeft u de beste keuze.

  Kenmerken
  Deze kapsalon is gespecialiseerd in haarkleuringen. De medewerkers schromen niet om tijd voor u uit te trekken en u een persoonlijk advies te geven. Het zal u direct opvallen dat u hier écht de aandacht krijgt. Qua producten wordt er veelal gewerkt met de heerlijke OSiS finishinglijn van Schwarzkopf, die uw haar weer doet leven. 

  Sfeer
  De winkel mag er dan modern en chique uitzien, de sfeer in de winkel is heel gemoedelijk en u zult merken dat men hier de tijd voor u neemt. Het publiek is divers. Van jong tot oud, iedereen weet zijn weg wel te vinden naar deze kapsalon in de prachtige, historische Kleine Kerkstraat. De Kerkstraten van de stad staan bekend om hun gevarieerde winkelaanbod en gezellige sfeer. Qua omgeving zit u hier dan ook helemaal goed.

  Bijzonderheden
  In deze kapsalon kunt u zich professioneel laten opmaken door een bekwaamde visagiste. Leuk om eens te doen als u een feestje in de planning hebt, of wat ook leuk is, gezellig samen met een vriendin!

  Merken
  Het merk dat gebruikt wordt voor zowel de salonbehandelingen als de verkoopprodukten, is Schwarzkopf. Deze lijn bestaat uit de finishing- en stylingproducten OSiS en Silhouette. De verzorgende lijn is de BC Bonacure haarverzorgingslijn van Schwarzkopf.