EnglishNederlands

DEKSELS! keukenspullen
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam deksels keukenspullen
 • winkelen amsterdam deksels keukenspullen
 • winkelen amsterdam deksels keukenspullen
 • winkelen amsterdam deksels keukenspullen
 • winkelen amsterdam deksels
  Leukste winkel van Nederland 2014


  Assortiment
  Deze specialistische kookwinkel is een verademing voor echte kookliefhebbers. Prachtige kookpannen, braadpannen, ovenschalen, snijplanken, stoompannen, grillplaten, messen et cetera: alles van duurzame kwaliteit. Deksels mijdt artikelen die onderhevig zijn aan trends en ieder seizoen van vorm en kleur veranderen: hier gaat het om functioneel design waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

  Kenmerken
  Voor openingstijd staan de klanten zich buiten al te verdringen. Dat is niet voor niets: het is een genot om je te omringen met zoveel mooie producten. Het aanbod is opvallend uitgebreid, zowel funshoppers als professionele chefs gaan altijd tevreden naar huis. 

  Sfeer
  De eigenaren houden van hun producten, en dat straalt van de winkel af. Ook bezoekers zijn meestal al in hogere sferen voor de diners die ze gaan bereiden, kortom: Deksels loopt meestal over van vrolijkheid. Je proeft de eigenzinnigheid, die helemaal op zijn plaats is, in een straat waar maar weinig winkels onderdeel vormen van een keten.  Toen de eigenaren Reina van den Hurk en Rogier Noyon eind 2005 het plan opvatte om een eigen kookwinkel op te zetten, stond vanaf het begin vast dat deze op de Haarlemmerdijk moest komen, ‘waar kleine ondernemingen groot zijn door hun diversiteit en karakter.’ Nog steeds worden zij blij van hun eigen zaak. 

  Bijzonderheden
   De winkel is op loopafstand van het Centraal Station.

  Merken
  Rösle, Le Creuset, Peugeot, Demeyere, Cuisipro, Silit, Gefu, Emile Henry, Revol, Weis, Tru Bamboo, Microplane, Scanpan, De Buyer, Zone, Schulte Ufer, Ronneby Bruk, Global en Wüsthof.