EnglishNederlands

Goods4home
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede goods 4 you
 • winkelen enschede goods 4 you
 • winkelen enschede goods 4 you
 • winkelen enschede goods 4 you
 • winkelen enschede goods 4 you
  Assortiment
  Goods4home is een trendy woonwinkel met een mooie verzameling van woonaccessoires van verschillende merken die samen een mooie eenheid vormen. De twee eigenaressen reizen de hele wereld over om een inspirerende en originele collectie samen te stellen. Van windlichten, vazen, plaids en kussens, tot tassen, babydekentjes, kleine meubelen, vloerkleden, kaarten en nog veel meer. Alles om je huis een persoonlijke touch te geven.  Kenmerken
  Het aanbod is origineel, mede omdat het een eigen stijl -en merken heeft die niet overal te koop zijn. Favoriet zijn de plaids, de O My Bag tassen en de Scandinavische artikelen. Goods4home heeft ook een webshop! Dus mocht je in de winkel nog twijfelen over die lekkere warme plaid of die mooie leren tas, dan kan je thuis vanaf de bank alsnog je bestelling doen.

  Sfeer
  Goods4home werkt sfeer verhogend voor mensen die hun huis extra stijlvol willen maken of het perfecte cadeau voor iemand hopen te vinden. Er is duidelijk aandacht besteed aan de decoratie en aankleding. De uitstraling is warm, en gezellig.

  Merken
  David Fussenegger, O My Bag, Sabre Paris, Broste Copenhagen, Au Maison, Asiatides, Wrappels, Meander, Poms van Engel, Envirosax, Koziel, Pols Potten, Braxton, It's about Romi.